Καλώς Ήλθατε στο Ξενοδοχείο Homeric Poems στην Σαντορίνη

Εμπνευσμένοι από τα σπουδαία ποιήματα του Ομήρου, στο Homeric Poems συνδυάσαμε τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με παροχές που μετατρέπουν τις διακοπές σας σε ολοκληρωμένη εμπειρία σε μια πανέμορφη τοποθεσία, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου θα κάνουν τα πάντα για να σταθούν στο ύψος της ελληνικής κληρονομιάς στον τομέα της φιλοξενίας και να κάνουν τη διαμονή σας απολαυστική και αξέχαστη

Τοποθεσία

Η Σαντορίνηείναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Η μοναδική καλντέρα, η θέα, οι ηφαιστειακές παραλίες, τα λαχταριστά προϊόντα, τα διάσημα κρασιά και κυρίως η αύρα και η δύναμη του τοπίου την έχουν φέρει στην πρώτη θέση με τις λίστες των κορυφαίων προορισμών του κόσμου. Η Σαντορίνη, όμως, εκτός από το τοπίο είναι ένα νησί που σε γεμίζει συναισθήματα, δυνατές εικόνες και μεταδίδει μια ενέργεια μοναδική.

Η ιστορία του Homeric Poems

Η ιστορία του Homeric Poems και της οικογένειας Καραβία τα έχει όλα. Το ταξίδι, την περιπέτεια, τη θάλασσα που μας ενώνει όλους, όπου και αν βρισκόμαστε. Τη μαγεία της αναζήτησης, τη χαρά της ανακάλυψης, το μεγαλείο της φύσης και του ανθρώπου.

Η Βάρκα

Ο Οδυσσέας φεύγοντας από το νησί της Κίρκης συνάντησε ήπιο καιρό, που ο ποιητής περιγράφει κάπως έτσι: «Ομαλά ταξίδευαν το πλοίο του Ωκεανού οι ροές, πρώτα με τα κουπιά, ύστερα μόνο με το πρίμο αεράκι».

Λογότυπο

Το λογότυπο του Homeric Poems, ένας ρόδακας σε επαναλαμβανόμενο  μοτίβο, εμπνευσμένο από την Οδύσσεια και τη σκηνή που ο Οδυσσέας παρομοιάζει την Ναυσικά με νεαρό βλαστάρι φοίνικα, λέγοντας «καλότυχοι ο πατέρας σου και η σεβαστή σου μάνα, καλότυχα τα αδέρφια σου, θα χαίρεται η ψυχή τους πάντα με αγαλλίαση απ΄αφορμή δική σου, τέτοιο βλαστάρι να θωρούν μες το χορό να μπαίνει».