Ομηρικές γεύσεις και συναισθήματα

«Ομολογώ απόλαυση, πως άλλη δεν υπάρχει πιο μεγάλη, απ’ όταν σμίγει ο κόσμος όλος σε χαρά, και οι καλεσμένοι στη σειρά ακούν τον αοιδό προσηλωμένοι, τα τραπέζια γεμάτα ψωμί και φαγητά, και ο οινοχόος να τραβά απ’ τον κρατήρα το κρασί και να κερνά στις κούπες. Βαθιά αισθάνομαι πως είναι αυτό ό,τι πιο ωραίο υπάρχει».

Aυτά είναι τα λόγια του Οδυσσέα για τη χαρά που δίνει το φαγητό με φίλους και αγαπημένους και εσείς βρίσκεστε στο εστιατόριο του Homeric Poems. Οι εκρηκτικές πρώτες ύλες της σαντορινιάς γης, της γης του ηφαιστείου, που μας δίνει προϊόντα μοναδικής νοστιμιάς και δε θα γευτείτε πουθενά αλλού στον κόσμο συναντούν την έμπνευση του διάσημου και διακεκριμένου Έλληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη δημιουργία λαχταριστών πιάτων, απ’ αυτά που υπόσχονται και πραγματοποιούν γευστικά ταξίδια σε όλη τη Μεσόγειο. Προσθέστε προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, απ’ όλα τα νησιά του Αιγαίου και μετά από μια γεμάτη μέρα δώστε στην απόλαυση του ήλιου και του τοπίου μια γευστική ολοκλήρωση.

Απολαύστε στην ιδιωτική σας βεράντα ή στο χώρο του μπαρ πεντανόστιμα πιάτα γεμάτα χρώματα, διαλεχτές πρώτες ύλες και νοστιμιά. Η κουζίνα του ξενοδοχείου Homeric Poems είναι η γευστική στάση στο ταξίδι σας, η ευκαιρία σας να απολαύσετε νοστιμιές που σας δημιουργούν τα πιο όμορφα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο.

Ο Chef 

O Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ένας από τους πιο διάσημους και διακεκριμένους σεφ στην Ελλάδα. Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και στη συνέχεια, καταλαβαίνοντας την κλίση του, συνέχισε τις σπουδές του στο Culinary Institute of America και εργάστηκε στην αλυσίδα ξενοδοχείων Sheraton. Ένας «Οδυσσέας» και αυτός με τη σειρά του, που έχει ταξιδέψει πολύ, έχει δοκιμάσει πολλές κουζίνες του κόσμου και αγαπά τη μεσογειακή κουζίνα. Κριτής στο ελληνικό Master Chef, για πολλά χρόνια βρέθηκε στην κουζίνα του κρητικού εστιατορίου «Αλάτσι» και πλέον συνεργάζεται με την αλυσίδα εστιατορίων και ντελικατέσεν «Έργον» με καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σκιάθο, τη Ρόδο και το Λονδίνο. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο Executive Chef του ξενοδοχείου Homeric Poems που δημιούργησε ένα μενού εμπνευσμένο από την πεντανόστιμη μεσογειακή κουζίνα. Με υλικά από τη Σαντορίνη και τα νησιά του Αιγαίου, απολαύστε γεύσεις που θα συνδράμουν στην ενατένιση και θα σας γεμίσουν με τις γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματά τους.